Livssamtaler

Din stress og angst kan forvandles til harmoni og passion

Har du en idé? Lad os gøre den til din business – i dit tempo

Forvirring og magtesløshed ER basis for fokus og handling

Søvnløsheden er dit hemmelige våben – brug det !

STOP med at people please, BEGYND din spirituelle opvågning

Er du klar???

Jeg har selv gået vejen, og guider kun mine klienter og kunder i emner jeg selv har dybte-erfaring med.

Selvom jeg gerne ville, kan jeg ikke hjælpe ALLE. Men hvis du kunne svare “nej” til spørgsmålet ovenfor, er der en chance for, at vi er et match. Jeg åbner dog ikke op for alle, da jeg kun vil arbejde med mennesker der har et oprigtigt ønske om at vokse, gå i dybden og blive en mere autentisk version af sig selv. Jeg tænker at siden du er på min hjemmeside, spirer der en nysgerrighed i dig. Måske jeg er den der skal hjælpe din spire med at vokse og gro på din udviklingsrejse?

Ofte ved vi faktisk ikke om vi er klar – og hvad vi er klar til. Men du kan tydeligt mærke i din mave, at sådan som det er nu, ikke er godt: ikke er virkelig godt.. Livet lever ikke op til dine ønsker og drømme. Hverdagen opfylder simpelthen ikke dine behov for tryghed, kærlighed, eventyr og succes. Du kunne godt ønske dig mere.

Det fantastiske er: Du har allerede det der skal til!

Du behøver ikke en ny uddannelse eller mere professionel erfaring til CV’et. Du behøver ikke anstrenge dig for at følge dine drømme og nå dine mål. Det du har brug for, er højst sandsynligt en der kan tage dig i hånden og støtte dig i din proces. Og så tage et skridt ad gangen. Der findes rigtig mange dygtige mennesker derude, der kan hjælpe dig. Jeg er en af dem. Vi er alle unikke, og jeg har min egen tilgang til livet, læringen, lyset og mørket, trygheden, kærligheden, eventyret og succesen. Jeg vil derfor anbefale dig, at kigge rundt på min hjemmeside, og mærke ind i, om min energi taler til dig.

Hvis du føler dig kaldet, er jeg kun et opkald væk.
Vi starter altid med en indledende snak, hvor vi er nysgerrige på dig. Og så tager vi den derfra.

Jeg tuner ind på dig

Som din mentor åbner jeg mit felt for dig. Jeg favner dig i min energi, og inviterer dig ind i livet.
Jeg tager din hånd, går forrest i starten, og går vejen med dig indtil du er klar til at flyve.

Vi mødes fysisk og online, og jeg er altid kun et opkald væk.

Når vi mødes – online, eller i et af mine studier i Ebeltoft eller Terndrup, i min van, i naturen eller hos dig – stiller jeg ind på dig mentalt og energetisk. Jeg er 100% nærværende i rummet med dig, og anvender min medfødte projector-energi og gennemtrængende aura til at mærke, hvad der foregår indeni og omkring dig. Jeg kan ligeledes, med din tilladelse, åbne for portalen ‘opadtil’, og inkludere hvad der kommer til mig – til dig.

Jeg plukker fra mine uddannelser og erfaringer

Når vi er i en session sammen, og jeg er helt stillet ind på din frekvens, plukker jeg intuitivt fra de informationer der kommer til mig: Jeg stiller mig professionelt til rådighed for dig og din process, og arbejder fokuseret og målrettet på at bringe både din krop, dit sind og din ånd i spil.

Selv henter jeg værktøjerne og metoderne fra mine uddannelser, bl.a. Master i Læring & Forandringsprocesser, Kropsafbalancering, Avanceret Kinesiologi, Bæredygtig Ledelse og Bæredygtig Livsførelse. Tro det eller ej, jeg henter også tit råstof fra min dykker-uddannelse som Dive Master og Rescue Diver: Den måde man som dykker bevæger sig roligt og nysgerrigt rundt i et enormt og ukendt hav, med mindst mulig anstrengelse for at spare på ilten og undgå at ‘intervenere’ og gøre skade på de skrøbelige økosystemer. Selv i nødstilfælde er roen og vejrtrækningen det allervigtigste.

Og sådan er det også i livet. Vejrtrækningen er vores forbindelse til verden. I indåndingen mærker vi at vi lever, i udåndingen smiler vi til livet.

Udover mine uddannelser har efterhånden 15 års erfaring med ALT MULIGT! Folk plejer at blive forbavsede over alt det jeg har oplevet. Jeg har professionel erfaring som bl.a. iværksætter, kulturel frontløber, musiker og kunstner på verdensturné, leder af et iværksætterhus, kreativ leder af et eksperimentarium for kunst og teknologi, afholder af empowerment-workshops for unge i El Salvador – landet med verdens højeste dødstal pga. kriminalitet – kommunikationsansvarlig, space holder, og facilitator af diverse gruppeprocesser. Dertil ligger jeg erfaringen fra bekræftende og positiv udvikling hos andre klienter.

Slutteligt implementerer jeg guldkornene fra mit eget dybe arbejde med mig selv og mine egne livserfaringer og -erkendelser: Både som succesrig og passionsdrevet leder og iværksætter, som nysgerrig og ‘udødelig’ eventyrrejsende, men også som det skrøbelige menneske jeg er, der selv har gennemgået stress og angst, dødsfald i den nære familie, tillidsbrud, grænseoverskridelser og nærdødsoplevelser (se afsnittet om mig).

Mindset

Vi bevæger os ind på loven om tiltrækning, og går i dybden med, hvad dine tanker, forestillinger og fortællinger om – og til – dig selv betyder for det liv du skaber, dag for dag.

Coaching

Vi tager et kig på dine vaner og rutiner, og mærker ind i, hvor vi skal sætte ind for at du kan bevæge dig fra hvor du er nu til hvor du gerne vil hen.

Rutiner

Vi går i dybden med dine hverdagsrutiner, og foretager store og små justeringer, således at vi bevæger os i roligt tempo imod en decideret livstils-ændring.

Figurata / Sand Play Therapy

Figurata er min version af Sand Play Terapi, og er baseret på årtiers forskning i bl.a. material storytelling og body-object-enactment. Figurata aktiverer i høj grad den højre hjernehalvdel, hvilket betyder en mere intuitiv proces og aktivering af de underbevidste lag hos klienten.

Sand Play stammer egentlig fra psykologiens verden, og kan bruges i mange sammenhænge. Jeg bruger Figurata til at skabe klarhed i dit liv på en måde, hvor du helt konkret ser dit livs landskab folde sig ud foran dig – i en sandkasse med en masse figurer.

Sandkassen (Figurata) satte mit liv i et noget tydeligere perspektiv. Det at indse, at forhindringerne faktisk også er en nødvendighed/livslektie, for at kunne komme tættere på mit drømmeliv – og ikke noget jeg kun skal skubbe væk, men tværtimod lære at omfavne, acceptere og trække læring fra.

Jeg har arbejdet meget med accept og at give slip, samt sætte grænser i mine tanker, men det var som om det blev tydeligere at se meningen med det i sandkasseøvelsen.