Kinesiologi

Kinesiologien er især kendt for sin “muskel-test”. En metode, hvor kroppen selv giver svarene.

Jeg er certificeret behandler indenfor kinesiologien i både Kropsafbalancering og Avanceret Kinesiologi. Kropsafbalancering danner i sig selv baggrund for alle kinesiologiformer, og bygger på sammenhængen imellem kroppens muskler, organer og meridiansystemet. Kinesiologien kombinerer tusinde år gammel østlig filosofi vedrørende menneskekroppens energisystemer og den moderne vestlige verdens viden om fysiologi og anatomi, og er på den måde en kraftfuld holistisk tilgang til helbredet og kroppens egen naturlige healing.

Indenfor kinesiologien arbejder man bl.a. med “Organ-uret”, som beskriver menneskets 12 meridianer, og hvornår på dagen disse er aktive.
De 5 Elementer er fundamentet for kinesiologien: Ild, Jord, Metal, Vand og Træ.

I mine behandlinger kommunikerer jeg direkte med din krop – udenom hjernen – så det eneste du skal gøre, er at lægge dig til rette på briksen, og lade energierne arbejde. Med adgang til 42 af dine muskler undersøger jeg deres styrke, og afdækker derved om du bærer på fysiske, bio-kemiske, psykiske og/eller følelsesmæssige ubalancer og blokeringer, som hindrer energiflowet i din krop.

Kroppens Chakraer og Meridianer betragtes indenfor Kinesiologien som vigtige energi-systemer, på lige fod med blodårerne.

Min opgave er at bidrage til at skabe balance hos dig, rent strukturelt, fysisk, kemisk og psykisk forstand. Jeg kan ikke behandle symptomerne som sådan, men jeg kan afbalancere livsenergien, således at din egen selvhelbredselsesproces styrkes enormt.Kristian er en dygtig behandler, der skaber et trygt rum. Hans forståelse for kroppen og måden han kommunikerer med den, gør at man med det samme kommer ind til kernen af problemet og kan håndtere det, og undgå en masse symptom behandling. Jeg kom med store vedvarende skulder- og nakke smerter. Allerede efter en behandling mærkede jeg en markant forbedring af smerterne og kunne også mærke at min skulder og nakke blev stærkere.

Jeg kan varmt anbefale Kristian og hans behandlinger.Jeg har nu fået en almindelig behandling og en dobbeltbehandling af Kristian og jeg kan absolut anbefale det!! Der er en god energi i hans behandlerlokale og omkring Kristian, der er meget nærværende, rolig og tillidsvækkende.Senest skrev jeg til Kristian og måtte aflyse vores aftale pga. migræne. Han foreslog at han kunne komme til mig og behandle migrænen. Og det var, udover at være fantastisk hjælpsomt, også en god beslutning. Normalt tager det flere dage at komme igennem sådan en omgang, men med Kristians hjælp blev det nærmest stoppet i opløbet. Så denne gang har jeg hverken kastet op eller været fuldstændig lyd- og lysfølsom som jeg ellers altid bliver.Jeg har fået en bedre forståelse af, hvad min krop ønsker at kommunikere til mig med mine migræneanfald. Jeg forstår ikke fornuftsmæssigt, hvordan kroppen kan svare som den gør når Kristian spørger den om noget, men jeg er ikke i tvivl om at der kommer tydelige svar fra kroppen selv, og at det ikke altid er noget man skal forstå. Jeg kan på det varmeste anbefale Kristian, og jeg kommer helt sikkert igen.