Energiarbejde

Kunst-clairvoyant, Space Holder, Guide, Behandler, Healer, Mentor, Coach. Kært barn har mange navne.

Energi

Jeg har altid mærket “energien” utrolig kraftigt. Når jeg sidder med dig overfor mig og tuner ind på dig, fornemmer jeg helt energi – og jeg ser den også tydeligt, i former og farver; foran dig, bag dig og rundt om dig.

Mine klienter kommer tit ud af sessionen med en oplevelse af, at jeg “ser hele dem”. Det er som om, at det der fylder hos dig, både der hvor du stråler og hvor du har brug for heling lige nu og her, kommer til udtryk i vores sessioner. Jeg har selv haft virkelig øjenåbnende oplevelser med det man kunne kalde ‘kunst-clairvoyance’: Jeg har – uden at kende eller have snakket med personen foran mig – synliggjort hemmelige forelskelser, livsdrømme, skjulte traumer, fysiske skavanker, sammenhænge mellem fysisk smerte og svære følelser, vanskelige beslutninger og meget meget mere.

Det jeg gør, er at jeg “tuner ind” på dig, lukker øjnene og er opmærksom på, hvad jeg ser og oplever. På et splitsekund bliver det hele meget tydeligt for mig.

Jeg ser former, strukturer og farver, nogle gange i bevægelse, andre gange stillestående. Jeg hører sætninger, fornemmer følelser og stemninger, som opstår i rummet mellem min klient og jeg.

For mig er der ikke en tvivl i mit sind om, at der eksisterer “energi” – det er sådan set universets grundelement. Jeg er heller ikke i tvivl om, at vi alle er på denne jord med et ‘aftryk’ – jeg oplever det jo hele tiden, og arbejder også med det via kinesiologien, hvor man bl.a. arbejder med energi-legemer og -lag, samt meridianbaner og andre energi-systemer, der flyder i og omkring vores menneskelige kroppe. Alt i alt er jeg helt på bølgelængde med det faktum, at vi som individ bærer på et unikt og strålende udtryk, som ændrer form og farve i takt med at vi forandrer os.

FINTFØLENHED
Som barn voksede jeg op i konfliktfyldte miljøer, både i hjemmet, i institutionerne og blandt venner. Jeg lærte fra helt lille at “tune ind” på mine omgivelser, menneskerne omkring mig, og opdage den mindste lille ændring i rummet, rent energetisk, blandt andet så jeg kunne beskytte mig selv for eventuelle “eksplosioner”, skældud eller slåskampe.
Denne “gave” – at være fintfølende – er blevet til en kompetence jeg bruger i mange sammenhænge og i mit virke, dels i mine en-til-en-sessioner, hvor jeg tuner ind på et enkeltindivid, dels i gruppesammenhænge, fx ceremonier eller workshops, hvor jeg hele tiden mærker og ved lige præcis “hvor rummet er”, hvor processen møder modstand, hvor der er flow, og hvor jeg skal sætte ind.

I mit human design er jeg oveni købet “Projector”, som er kendetegnet ved netop at have evnen til at tune ind på andre. Jeg har en såkaldt gennemborende aura, hvor jeg mærker og ser alt der foregår i dig – det er simpelthen en del af min natur.

Jeg er desuden 7’er i min essens, hvilket betyder, at jeg har en ren og åben kanal “opadtil”: Jeg kan uden anstrengelse hente informationer, kodninger og “downloads” fra universets og den fælles bevidstheds vise kilde.

Eksempel på et “sjæleportræt”

på min oplevelse

(Portrættet ovenfor)

Kvinde. 36 år.
Dette sjæleportræt fandt sted over telefonen.

Det første der mødte mig – og også det mest tydelige der trådte frem – var den grønne energi-sløjfe, som indhyllede kvinden. Det var en kraftfuld og vild 8-tals-energi, som jeg dels mærkede som meget brusende, dels som et sammenbindende og bærende element for kvinden. Jeg bemærkede at den grønne farve var mere jordet mod bunden, og mere strålende mod toppen. Jeg mærkede ind i en utrolig solid forbindelse og strømning mellem himmel og jord.

Det næste der trådte frem var to runde former i kvindens center. Jeg oplevede det som noget dyrebart og sammengroet med kvinden.

På kvindens højreside oplevede jeg en buket af bløde, feminine former, der mindede mig om vinger eller blade fra en blomst – måske kronblade. De havde et let rosa skær, og lænede sig let nedad. Jeg mærkede en blidhed, en helt utrolig fintfølende kontakt med omgivelserne, og jeg mærkede taknemmelighed.

Jeg observerede også, at de to runde former skyggede for et par af kronbladene, og at denne skygge syntes at være årsag til en let visnen. Jeg noterede at den rosa farve var forbundet til de to runde former – og strakte sig op til det jeg tydede som kvindens hals-chakra.

På kvindens venstreside oplevede jeg nogle spidse og skarpe former, der mest mindede mig om knive eller sværd; iskolde og gennemborende. Dem skulle man være påpasselig med hvis man var kvinden nær. Jeg oplevede dog også disse former som en del af en en enorm styrke ved kvinden. At skære igennem, uden undtagelse.

Sidstnævnt blussede det som jeg oplevede som tre røde øjne frem. Min oplevelse var dette “at se rødt”; at der i kvinden hvilede en risiko/mulighed for at miste fatningen og se uklart. Den røde farve er komplementærfarve til den grønne energi-sløjfe, og jeg noterede en fornemmelse af, at dette at se rødt var en trussel eller en forhindring i kvindens væren i sin grønne energi-sløjfe, sit flow mellem himmel og jord.

TEGNING
I min barndom var jeg ofte for mig selv, og havde et behov for og en utrolig evne til at lukke mig inde i en bobbel, og bare sidde og tegne. Tegneriet har altid været et helle for mig, hvor jeg kunne lade op og føle flow i livet. Jeg bruger den dag i dag tegneriet professionelt, men også privat til at slippe tankesindet og bare flyde med den kreative gnist, hvor end den fører mig.

Min oplevelse er, at min meget ‘uskyldige’ og nysgerrige tilgang til tegneriet åbner op for at din sjæl får lov til at udtrykke sig den vej – gennem min venstre hånd, ned gennem en blyant og ned på et stykke papir. Jeg har ingen mening om eller ambition med mit sjæleportræt af dig – andet end at jeg gerne vil tegne lige præcis det jeg ser og oplever – og jeg ser gang på gang at denne rene tilgang til dit aftryk giver min klient et øjeåbnende og unikt portræt, som er fuld af heling, og som du kan tage med hjem efter sessionen.